Loading...

Om Patientlån

Patientlån er en dansk lånevirksomhed, som har specialiseret sig i lån til tand-, skønheds-, og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre og uddannelser. Vores rente er blandt markedets laveste.

Dine fordele hos Patientlån

Hos Patientlån bestræber vi os på at være et fornuftigt alternativ til din egen bank. Vores rente er blandt markedets laveste, og vi har fokus på at yde en professionel service, hvor vi skriver alt det med småt - med stort. Vi yder kun lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre og uddannelser.

Dine fordele ved Patientlån:

  • Du kan påbegynde behandlingen hurtigt
  • Du kan låne helt op til 50.000 kr.
  • Der er ingen krav om udbetaling
  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
  • Du kan tilbagebetale lånet over 24 - 72 måneder
  • Klinikken betales direkte af os

Vi glæder os til at give dig mulighed for at få råd til den helt rigtige behandling. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os per telefon 70 20 70 08 eller mail info@patientlaan.dk

Hvad kan du låne til?

Hos Patientlån har vi specialiseret os i at tilbyde lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt høreapparater. Vi har derfor opnået en stor ekspertise netop inden for denne lånetype. Vi tilbyder ikke andre former for lån. Du bestemmer naturligvis selv, hvilken klinik du ønsker. Vi overfører altid lånebeløbet direkte til klinikken.

Sådan ansøger du om lån

Du kan ansøge om finansiering via dette link

Hvem kan ansøge om lån?

Alle der er fyldt 18 år, og som ikke står registreret hos RKI eller tilsvarende registre kan søge om lån hos os. Det er dog obligatorisk, at din månedlige betaling tilmeldes til betalingsservice (BS). Så snart at låneaftalen er underskrevet og Patientlån har modtaget eventuel dokumentation, kan din behandling påbegyndes.

Fortrydelsesret

Som låntager har du en fortrydelsesret på 14 dage, når du låner penge hos Patientlån. Du kan fortryde låneaftalen ved at underrette Patientlån indtil 14 dage efter, at du har underskrevet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal du naturligvis tilbagebetale det lånte beløb samt påløbne renter.

Betingelser

Du kan hente de Almindelige Forretningsbetingelser for udlån i PDF format her.

Om Patientlån

Vi har specialiseret os i lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre og uddannelser. Vores rente er blandt markedets laveste.

Klinikker

Vi overfører dit lån til alle klinikker i Danmark. Du vælger selv klinikken og vi hjælper dig med finansieringen.

Hvad kan jeg låne til?

Du kan låne penge til alle typer af behandlinger. Det eneste du skal gøre er at vælge klinikken.