Loading...

Lån til plastikkirurgi - vælg mellem lån med 5 betalingsfrie måneder, rentefrit lån og lavrente lån til kosmetiske operationer

Hos Patientlån hjælper vi dagligt mennesker med at få råd til de operationer de ønsker. Oftest er det lån til plastikkirurgi og andre kosmetiske operationer - både store og små kirurgiske indgreb.

Ønsker du en kosmetisk operation - men føler du, at du ikke har råd til den? Vi hjælper dig med finansiering af plastikkirurgi til en fast lav rente - eller helt rentefrit. Hvis du har behov for lidt luft i økonomien tilbyder vi også lån med 5 betalingsfrie måneder. Vi blander os ikke i hvilken operation, du ønsker, eller hvor du vil have foretaget din operation.

Det betyder, at du ikke behøver indvie din lokale bank i dine private beslutninger. Vi blander os ikke i dine valg. Det eneste vi skal vide er, prisen på den operation du ønsker og hvor den skal foretages.

Du bestemmer selv lånets løbetid, så længe at du tilbagebetaler inden for 12-78 måneder.


Du kan vælge mellem tre forskellige lån til plastikkirurgi. Et lån med 5 betalingsfrie måneder, et rentefrit lån og et lån med en fast lav rente. 

Lån med 5 betalingsfrie måneder til mindre kosmetiske operationer

Dette operationslån er oplagt til mindre plastikkirurgiske indgreb som korrektion af ar, samt fjernelse af fedtknuder, tatoveringer og modermærker. 

Lånet er til dig der ønsker at låne 4.000 - 10.000 kr. over 18 - 78 måneder og ønsker lidt luft i økonomien med 5 betalingsfrie måneder.  

Du kan læse mere om lån med 5 betalingsfrie måneder her

 

Rentefrit lån til plastikkirurgi - Lån til mellemstore kosmetiske operationer

Dette operationslån er oplagt til mellemstore plastikkirurgiske indgreb såsom løft af øjenlåg, fjernelse af åreknuder, svedkirurgi og læbeimplantater.

Lånet er til dig der ønsker at låne op til 6.000 - 15.000 kr. med tilbagebetaling over 12 måneder. 

Du kan læse mere om det rentefrie lån til plastikkirurgi her

 

Lån til plastikkirurgi til en fast lav rente

Dette operationslån er oplagt til større plastikkirurgiske indgreb som brystforstørrelse, fedtsugning, brystløft, ansigtsløft, næsekorrektion, opstramning af løs hud og hårtransplantation.

Lånet er til dig der ønsker at låne op til 50.000 kr. med tilbagebetaling over 12-72 mdr. 

Du kan læse mere om vores lavrente lån til plastikkirurgi her 

Lån penge til plastikkirurgi - sådan gør du

Du låner pengene af Patientlån og tilbagebetaler operationslånet i faste rater til os - og vi betaler din kosmetiske operation hos din foretrukne privatklinik. 

Vi blander os ikke i hvilken klinik du benytter – det bestemmer du 100% selv. Vi blander os heller ikke i, hvilken operation du ønsker foretaget. Det vigtigste er, at du får den operation du har brug for. 

Vi har allerede flere hundrede klinikker registreret, og er din klinik ikke blandt, skal du blot kontakte os og så tilføjer vi den.

Det eneste du skal gøre, er at ansøge om et lån til din kosmetiske operation her

Når du har fået dit lån godkendt hos os, udbetaler vi pengene direkte til din privatklinik. Hvis der er penge til overs efter din behandling, kan du få dem sendt retur og så nedskriver vi dit lån med det overskydende beløb – helt automatisk.

Om Patientlån

Vi har specialiseret os i lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre og uddannelser. Vores rente er blandt markedets laveste.

Klinikker

Vi overfører dit lån til alle klinikker i Danmark. Du vælger selv klinikken og vi hjælper dig med finansieringen.

Hvad kan jeg låne til?

Du kan låne penge til alle typer af behandlinger. Det eneste du skal gøre er at vælge klinikken.