Loading...

For klinikker

Hvis du er interesseret i at tilbyde dine patienter en af markedets laveste renter og nogle af de mest attraktive finansieringsvilkår, kan du omkostningsfrit få både tilsendt brochurer til at have stående på din klinik, samt få indarbejdet finansieringshenvisning til Patientlån på din hjemmeside.

Der er vores erfaring, at klinikker som aktivt tilbyder finansiering til sine patienter, øger antallet af behandlinger betydeligt.

Der er flere grunde til at tilbyde Patientlån:

- Patientlån er specialiseret i udlån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt høreapparater så vi kender til både behandlinger og klinikker, hvilket giver patienterne en høj grad af tryghed.

- Patienterne tilbydes en af markedets laveste renter og nogle af de mest attraktive finansieringsvilkår.

- Patientlån har en af markedets længste løbetider på lån hvilket gør det muligt for dine patienter at opnå lave månedlige afdrag

- Patientlån stiller ikke krav om minimumsindkomst. Dette er årsagen til at både studerende og ledige/pensionister får bevilliget lån hos os.

- Patientlåns låneansøgning og kreditaftale udfyldes online så den er både nem og smidig for låneansøgeren, mens din klinik ikke involveres før hele lånebeløbet udbetales.

Desuden friholder Patientlån din klinik for enhver økonomisk risiko under hele låneforløbet, hvilket ikke er tilfældet hos flere andre finansieringsudbydere

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring Patientlån, kontakt da venligst Jesper Møgelberg via email på jesper.mogelberg@patientlaan.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

 

Om Patientlån

Vi har specialiseret os i lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre og uddannelser. Vores rente er blandt markedets laveste.

Klinikker

Vi overfører dit lån til alle klinikker i Danmark. Du vælger selv klinikken og vi hjælper dig med finansieringen.

Hvad kan jeg låne til?

Du kan låne penge til alle typer af behandlinger. Det eneste du skal gøre er at vælge klinikken.