Loading...

Lån til operation – vælg mellem lån med 5 betalingsfrie måneder, et rentefrit lån og lavrente operationslån

Hos Patientlån hjælper vi dagligt mennesker med at få råd til de operationer, de ønsker. Oftest er det lån til kosmetiske operationer. Men det kan også være andre former for private operationer, som du ønsker at få foretaget hos en privatklinik.

Ønsker du en operation - men føler du, at du ikke har råd til den? Vi hjælper dig med lån til en fast lav rente - eller helt rentefrit. Har du behov for lidt ekstra luft i økonomien tilbyder vi også lån med 5 betalingsfrie måneder. Vi blander os ikke i, hvilken operation du ønsker eller hvor du vil have foretaget din operation.

Det betyder at du ikke behøver indvie din lokale bank i dine private beslutninger. Vi blander os ikke i dine valg. Det eneste vi skal vide, er prisen på den operation, du ønsker og hvor den skal foretages.

Du bestemmer selv lånets løbetid, så længe du tilbagebetaler inden for 12-78 måneder.

 

Du kan vælge mellem tre forskellige lån til plastikkirurgi. Et lån med 5 betalingsfrie måneder, et rentefrit lån og et lån med en fast lav rente. 

Lån til plastikkirurg med 5 betalingsfrie måneder

Lånet er til dig der ønsker at låne 4.000 - 10.000 kr. over 18 - 78 måneder og ønsker lidt luft i økonomien med 5 betalingsfrie måneder.  

Du kan læse mere om lån med 5 betalingsfrie måneder her

 

Rentefrit lån til operation - Lån til mellemstore kosmetiske operationer

Lånet er til dig der ønsker at låne op til 6.000 - 15.000 kr. med tilbagebetaling over 12 måneder. 

Du kan læse mere om det rentefrie lån til operation her

 

Operationslån til en fast lav rente

Lånet er til dig der ønsker at låne op til 50.000 kr. med tilbagebetaling over 12-72 mdr. 

Du kan læse mere om vores operationslån til fast lav rente her 


Lån penge til din operation - sådan gør du

Du låner pengene af Patientlån og tilbagebetaler operationslånet i faste rater til os - og vi betaler din operation hos din foretrukne privatklinik. 

Vi blander os ikke i hvilken klinik du benytter – det bestemmer du 100% selv. Vi blander os heller ikke i, hvilken operation du ønsker foretaget. Det vigtigste er, at du får den operation du har brug for. 

Vi har allerede flere hundrede klinikker registreret, og er din klinik ikke blandt, skal du blot kontakte os, så tilføjer vi den.

Det eneste du skal gøre, er at ansøge om et lån til din operation her

Når lånet er godkendt hos os, udbetaler vi pengene direkte til din privatklinik. Hvis der er penge til overs efter din operation, kan du få dem sendt retur og så nedskriver vi dit lån med det overskydende beløb – helt automatisk.

Om Patientlån

Vi har specialiseret os i lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre og uddannelser. Vores rente er blandt markedets laveste.

Klinikker

Vi overfører dit lån til alle klinikker i Danmark. Du vælger selv klinikken og vi hjælper dig med finansieringen.

Hvad kan jeg låne til?

Du kan låne penge til alle typer af behandlinger. Det eneste du skal gøre er at vælge klinikken.