Loading...

Lån til hjælpemidler til ældre

Hos Patientlån samarbejder vi med Seniorshop.dk, der tilbyder et stort udvalg af hjælpemidler til ældre. Det betyder, at du hos os, kan låne billigt til betaling af dit hjælpemiddel.

Ønsker du at være mere uafhængig og selvhjulpen i dagligdagen? - Men føler du, at din økonomi hindrer dig i at købe de hjælpemidler, der kan forbedre dit daglige liv?

Det er her vi, i samarbejde med Seniorshop.dk, hjælper dig. Seniorshop har et stort udvalg af praktiske hjælpemidler, der gør din dagligdag lettere. Og vi hjælper dig med fordelagtige lån, så du kan få råd til en lettere hverdag.

Vores vigtigste fokus er at sørge for, at du kan få råd til det hjælpemiddel, du har behov for. At du kan få råd til at blive mere selvhjulpen.

Hos os kan du vælge et lavrente lån til en af markedets laveste renter. Du bestemmer du selv lånets løbetid, så længe at du tilbagebetaler inden for 24-72 måneder.

 

Vi tilbyder et lavrente lån til hjælpemidler til ældre.

Lavrente lån

Dette lån er til dig der ønsker at låne op til 50.000 kr. over op til 72 måneder.

Du kan læse mere om vores lån til lav rente her

 

Få råd til dit hjælpemiddel, der gør din hverdag lettere. I samarbejde med seniorshop.dk

senioshop_billede.jpg

Om Patientlån

Vi har specialiseret os i lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre og uddannelser. Vores rente er blandt markedets laveste.

Klinikker

Vi overfører dit lån til alle klinikker i Danmark. Du vælger selv klinikken og vi hjælper dig med finansieringen.

Hvad kan jeg låne til?

Du kan låne penge til alle typer af behandlinger. Det eneste du skal gøre er at vælge klinikken.