Loading...

Lån til hjælpemidler til ældre

Hos Patientlån samarbejder vi med Seniorshop.dk, der tilbyder et stort udvalg af hjælpemidler til ældre. Det betyder, at du hos os, kan låne billigt til betaling af dit hjælpemiddel.

Ønsker du at være mere uafhængig og selvhjulpen i dagligdagen? - Men føler du, at din økonomi hindrer dig i at købe de hjælpemidler, der kan forbedre dit daglige liv?

Det er her vi, i samarbejde med Seniorshop.dk, hjælper dig. Seniorshop har et stort udvalg af praktiske hjælpemidler, der gør din dagligdag lettere. Og vi hjælper dig med fordelagtige lån, så du kan få råd til en letter hverdag.

Vores vigtigste fokus er at sørge for, at du kan få råd til det hjælpemiddel, du har behov for. At du kan få råd til at blive mere selvhjulpen.

Hos os kan du vælge mellem tre forskellige lån. Et rentefrit lån, et rentefrit kviklån og et lån til en af markedets bedste renter. Du bestemmer du selv lånets løbetid, så længe at du tilbagebetaler inden for 12-72 måneder.

Vi tilbyder tre forskellige lån til hjælpemidler til ældre.

Rentefrit kviklån
Dette lån er til dig, der ønsker at låne op til 5.000 kr. med tilbagebetaling over 12-24 måneder. Lånet er er 100% rentefrit. Du betaler alene et etableringsgebyr som fordeles over lånets løbetid, samt et lavt månedligt administrationsgebyr.

Kviklånet kan udbetales allerede efter 15 minutter.

Du kan læse mere om det rentefrie kviklån her

Rentefrit lån
Dette lån er til dig, der ønsker at låne op til 10.000 kr. med tilbagebetaling over 12 måneder. Lånet er er 100% rentefrit. Du betaler alene et etableringsgebyr, der fordeles over lånets løbetid, samt et lavt månedligt administrationsgebyr.

Du kan læse mere om det rentefrie lån her

Lavrente lån
Dette lån er til dig, der ønsker at låne op til 50.000 kr. og tilbagetale lånet over 12-72 mdr. Du betaler en fast lav rente på kun 9,45%

Du kan læse mere om vores lån til lav rente her

Få råd til dit hjælpemiddel, der gør din hverdag lettere. I samarbejde med seniorshop.dk

senioshop_billede.jpg

Om Patientlån

Vi har specialiseret os i lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre. Vores rente er blandt markedets laveste.

Klinikker

Vi overfører dit lån til alle klinikker i Danmark. Du vælger selv klinikken og vi hjælper dig med finansieringen.

Hvad kan jeg låne til?

Du kan låne penge til alle typer af behandlinger. Det eneste du skal gøre er at vælge klinikken.