Loading...

Lånetyper

Hos Patientlån tilbyder vi 2 typer af lån. Det ene er et rentefrit lån med en løbetid på 12 måneder og det andet er et lavrente lån med en løbetid på 24 - 72 måneder.

Lavrente lån

Vores lavrente lån er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 24 - 72 måneder. Du kan låne helt op til 50.000 kr. og du betaler kun en rente på 10,56 %. Der pålægges lånet stiftelsesomkostninger på 5% af lånebeløbet. Administrationsgebyret udgør kun 18 kr. om måneden (BS). Læs mere om vores lån til lav rente her

Rentefri lån

Vores rentefri lån er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Lånet er på 5.000 - 15.000 kr. og er rentefrit i hele lånets løbetid. Der pålægges lånet stiftelsesomkostninger på 5% af lånebeløbet. Administrationsgebyret udgør kun 30 kr. om måneden (BS). De samlede omkostninger ved dette lån er således på 610 - 1.110 kr. Læs mere om vores lån uden renter her

Hvilken lånetype skal jeg vælge?

Hvis du kun har brug for at låne op til 15.000 kr. er vores rentefri lån at foretrække. Dette skyldes, at de samlede kreditomkostninger ved dette lån er meget lave. Det er dog vigtigt, at du overvejer, hvor hurtigt du har mulighed for at betale lånet. Hvis du har brug for en længere løbetid eller et større lånebehov kan vi tilbyde et lavrente lån.

Lån med omtanke

Hos Patientlån fører vi en meget ansvarlig udlånspolitik. Det er derfor vigtigt for os, at du ved oprettelsen af lånet altid er bekendt med de samlede kreditomkostninger. Det er naturligvis også vigtigt, at du har et overblik over dine indtægter og udgifter, og ved, hvordan en gennemsnitlig måned ser ud for dig økonomisk. Lånets løbetid og dermed den månedlige ydelse skal tilpasses din økonomiske situation.

Om Patientlån

Vi har specialiseret os i lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre og uddannelser. Vores rente er blandt markedets laveste.

Klinikker

Vi overfører dit lån til alle klinikker i Danmark. Du vælger selv klinikken og vi hjælper dig med finansieringen.

Hvad kan jeg låne til?

Du kan låne penge til alle typer af behandlinger. Det eneste du skal gøre er at vælge klinikken.