Loading...

Lån uden renter - Rentefri lån

Lån uden renter til din behandling. Vores rentefri lån er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Du kan låne op til 10.000 kr. og lånet er rentefrit i hele lånets løbeperiode.

Lån rentefrit til din behandling

Vores rentefri lån er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder. Lånet er på op til 10.000 kr. og er rentefrit i hele lånets løbetid. 

Du betaler stiftelsesomkostninger på 500 kr. som fordeles over lånets løbetid. Administrationsgebyret udgør kun 30 kr. om måneden (BS). De samlede omkostninger ved dette lån er således på 860 kr. 

Låneeksempel - hvad koster et rentefrit lån hos os?

Hos Patientlån hjælper vi hver eneste dag vores kunder med at få råd til den helt rigtige behandling, der er med til at forbedre deres liv. Her finder du et eksempel på, hvad det koster at låne uden renter hos os:

Eksempel 10.000 kr.:

Et lån til en behandling på 10.000 kr. med en løbetid på 1 år kan finansieres ved hjælp af vores rentefri lån på følgende vilkår:

  • Lånebeløb 10.000 kr.
  • Månedlig ydelse 905 kr.
  • Løbetid 12 mdr.
  • Variabel årlig debitorrente 0,00%

ÅOP 16,66%. Stiftelsesomkostningerne udgør ved dette lån i alt 500 kr. Administrationsomkostninger pr. måned er 30 kr. De samlede kreditomkostninger er 860 kr. og det samlede beløb som skal betales tilbage er dermed 10.860 kr.

Forudsætninger

  • Tilmelding til betalingsservice (BS)
  • Kopi af seneste lønseddel, årsopgørelse og skatteoplysninger (R75)
  • Eventuelt krav om kautionist
error

Om Patientlån

Vi har specialiseret os i lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre. Vores rente er blandt markedets laveste.

Klinikker

Vi overfører dit lån til alle klinikker i Danmark. Du vælger selv klinikken og vi hjælper dig med finansieringen.

Hvad kan jeg låne til?

Du kan låne penge til alle typer af behandlinger. Det eneste du skal gøre er at vælge klinikken.