Loading...

Kviklån rentefri

Lån op til 5.000 kr. til din behandling - et kviklån der er rentefrit og kan udbetales allerede 15 minutter efter din ansøgning er modtaget. Løbetiden på lånet er 12-24 måneder.

Lån rentefrit kviklån til din behandling

Vores rentefri kviklån er til dig, som ønsker at betale lånet tilbage over 12 - 24 måneder og som ønsker at få lånet udbetalt hurtigt. Vi kan udbetale lånet på 15 minutter efter at have modtaget din ansøgning.

Lånet er på op til 5.000 kr. og er rentefrit i hele lånets løbetid. Når lånet oprettes, betaler du et fast engangsbeløb på 500 kr. som fordeles over lånets løbetid. Administrationsgebyret udgør kun 30 kr. om måneden (BS).

Låneeksempel - hvad koster et rentefrit kviklån hos os?

Hos Patientlån hjælper vi hver eneste dag vores kunder med at få råd til den helt rigtige behandling, der er med til at forbedre deres liv. Her finder du et eksempel på, hvad rentefrit kviklån koster hos os:

Eksempel 5.000 kr.:

Et lån til en behandling på 5.000 kr. med en løbetid på 2 år kan finansieres ved hjælp af vores rentefri kviklån på følgende vilkår:

  • Lånebeløb 5.000 kr.
  • Månedlig ydelse 259 kr.
  • Løbetid 24 mdr.
  • Variabel årlig debitorrente 0,00%

ÅOP 24,25%. Stiftelsesomkostningerne udgør ved dette lån i alt 500 kr. Administrationsomkostninger pr. måned er 30 kr. De samlede kreditomkostninger er 1.220 kr. og det samlede beløb som skal betales tilbage er dermed 6.220 kr.

Forudsætninger

  • Tilmelding til betalingsservice (BS)
error

Om Patientlån

Vi har specialiseret os i lån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger samt hjælpemidler til ældre. Vores rente er blandt markedets laveste.

Klinikker

Vi overfører dit lån til alle klinikker i Danmark. Du vælger selv klinikken og vi hjælper dig med finansieringen.

Hvad kan jeg låne til?

Du kan låne penge til alle typer af behandlinger. Det eneste du skal gøre er at vælge klinikken.